Nieuwe WEMAL website online!

Welkom op de nieuwe website! Middels deze website wil WEMAL leden en geïnteresseerden op de hoogte houden van al het nieuws op het gebied van artesliteratuur.

We introduceren de website graag aan de hand van enkele speerpunten.

Nieuwe vormgeving

In de 5 jaar dat de oude website dienst heeft gedaan is er veel veranderd in de ontwikkelingen op het gebied van websites. Daarom werd het hoog tijd voor een nieuwe website met de mogelijkheden van deze tijd. De nieuwe website heeft veel mogelijkheden waarbij het WEMAL nieuws en andere aan artesliteratuur gerelateerde informatie binnen enkele muisklikken bereikbaar is. Daarnaast is er veel ruimte voor de prachtige afbeeldingen uit de artesliteratuur.

W-mail

In 2013 is er besloten W-mail voortaan digitaal aan te bieden. Vanaf dat moment is er goed nagedacht in welke vorm dit het beste online gepresenteerd kan worden. Om die reden is deze website opgezet met een magazine-achtige structuur. De redactie heeft het streven om op deze nieuwe website regelmatig nieuws te plaatsen, waardoor de website eigenlijk gedurende het jaar de nieuwe W-mail vormt. Daarnaast zal er jaarlijks een inhoudsopgave van de digitale W-mail (met bijbehorende links naar nieuwsberichten) worden gepubliceerd.
Voor de nieuwe versie van W-mail zijn er ook enkele nieuwe rubrieken in het leven geroepen. Zo kijken we onder andere in Artes zonder grenzen naar het artesonderzoek over de Nederlandse grens. Daarnaast zullen we zoals voorheen geregeld nieuwe leden voorstellen, het laatste project nieuws delen en geregeld bijzonder nieuws, wetenswaardigheden en interviews plaatsen.

Nieuwe redactie en verzoek tot feedback

Achter deze nieuwe website staat een nieuw redactie team klaar, bestaande uit Roel van den Assem, Femke van Hilten en Irene Meekes.
De nieuwe redactie zou graag vernemen hoe de website ervaren wordt en staat open voor op- en aanmerkingen, vragen en suggesties. We hopen met deze suggesties de komende tijd de website naar volledige tevredenheid van WEMAL leden en andere geïnteresseerden te optimaliseren.